Elektriciteitswerken

Een totale ontzorging van A tot Z voor elektriciteitswerken

Elektriciteit is een onmisbaar element binnen elke winkel-, industriële- of kantoorinrichting. Tegelijkertijd is het een divers en breed onderdeel binnen een volledige (interieur)inrichting dat een doordachte planning en expertise vereist. Met Groep Eerdekens haalt u een flexibele partner in huis die gespecialiseerd is over het volledige spectrum van algemene elektriciteitswerken. Zo kan u bij ons terecht voor verlichting, branddetectie, beveiliging en databekabeling. Daarnaast nemen wij de nodige studies en keuringsprocedures uit handen voor een totale ontzorging van uw elektriciteitsproject.

Groep Eerdekens - elektriciteit groep eerdekens
Groep Eerdekens - elektriciteitswerken groep eerdekens
Groep Eerdekens - elektriciens

De juiste elektro-oplossingen op de juiste plaats

Naast gespecialiseerde elektriciteitswerken voor de retail, leggen wij ons ook specifiek toe op algemene elektriciteitswerken in industriële omgevingen. Elke opdracht wordt steeds met een persoonlijke aanpak geëvalueerd en uitgevoerd. Ook na oplevering rekent u met Groep Eerdekens op een zorgzame en attente partner voor de lange termijn. Zo staan we 24/7 ter beschikking voor onze klanten om bijvoorbeeld een stroompanne te verhelpen.

“Van studie en keuring tot installatie en onderhoud biedt Groep Eerdekens een totale ontzorging voor al uw elektriciteitswerken.”

Interieurs voorzien van elektriciteit

Kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid zijn kernwaarden binnen onze elektriciteitswerken. Bekijk hier een greep uit onze meest recente projecten.

Vrijblijvend een praatje slaan met een van onze vakmensen?

Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Onze experten in elektrotechniek helpen u graag verder met al uw vragen.