Totaalconcepten

Een all-in-one aanspreekpunt gedurende het volledige bouwtraject

Totaalconcepten voorbereiden, organiseren en realiseren is ons op het lijf geschreven. Nadat we samen de basislijnen van uw project uittekenen, nemen we het organisatorische verhaal volledig uit handen. Vervolgens zorgen wij voor een uitvoering en realisatie van A tot Z. Van interieurbouw tot elektriciteit en sanitair hoeft u zich slechts te wenden tot één partij, hetgeen u de nodige moeite en stress bespaart. Doorgaans verloopt het bouwtraject gestroomlijnd omdat we zo veel mogelijk werken met onze eigen mensen.

Groep Eerdekens - interieurarchitect
Groep Eerdekens - persoonlijke opvolging groep eerdekens
Groep Eerdekens - totaalconcepten persoonlijke opvolging

Totaalconcepten voor elke sector

Groep Eerdekens is niet alleen uw all-in-one partner voor kantoorbouw en winkelinrichting maar ook voor diverse industriële- of woonprojecten. Ongeacht de complexiteit van uw bouwproject hanteren wij steeds een flexibele werkwijze en een open communicatie. Ook na oplevering kan u rekenen op een waakzame speler die paraat staat wanneer u het nodig heeft.

“Wij besparen u de tijd en stress om zich te wenden tot meerdere partijen doorheen het bouwtraject. Groep Eerdekens is de centrale schakel die uw totaalconcept realiseert van A tot Z.”

Totaalconcepten van A tot Z

Totaalconcepten door Groep Eerdekens kenmerken zich door een volledige ontzorging van begin tot eind. Bekijk hier onze meest recente totaalconcepten die we mochten realiseren voor onze klanten.

Vrijblijvend een praatje slaan met een van onze vakmensen?

Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Ons team van experten helpt u graag verder met al uw vragen.
Scroll naar top