Interieur

Hoogwaardige interieurbouw met een duurzaam karakter

Groep Eerdekens bouwt een interieur dat naadloos aansluit bij de identiteit van uw merk. Onze klanten kunnen daarbij rekenen op een totaalservice die een volledige ontzorging teweegbrengt. Na opstart van de werkzaamheden fungeren wij als het centrale aanspreekpunt voor uw interieurproject, van planning tot realisatie en onderhoud. De productie en installatie verloopt uitsluitend met onze eigen mensen. Bovendien geniet u van onze kennis, ervaring en referenties die we gedurende meer dan 30 jaar hebben opgebouwd. We maken doorgaans gebruik van massieve, hoogwaardige en authentieke bouwmaterialen. Zo staat het duurzame aspect bij ons op één lijn met het visuele.

Groep Eerdekens - aanbod winkel
Groep Eerdekens - juttu groep eerdekens 102
Groep Eerdekens - the one and only groep eerdekens 23
Groep Eerdekens - groep eerdekens elektriciteit 4

Een interieur voor iedereen

Naast gespecialiseerde interieurbouw voor retail zijn wij uw geschikte partner voor interieurbouw van bedrijfs- en kantoorruimten en (woon)projectontwikkeling. Elk project verloopt steeds met een flexibele aanpak op maat, waarin we zelfs de moeilijkste uitdagingen niet schuwen. Bovendien zijn onze klantenrelaties gericht op de lange termijn. Zelfs tot jaren na oplevering blijven wij uw aanspreekpunt voor onderhoud, herinrichting, uitbreiding of dergelijke.

“Wij fungeren als centraal aanspreekpunt binnen uw interieurproject. Zowel op technisch als op praktisch vlak nemen wij uw project met beide handen vast en gaan wij over tot realisatie.”

Interieurs om in te shoppen, werken of wonen

Het interieur van onze klanten kenmerkt zich door kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Bekijk hier een greep uit onze meest recente interieurprojecten.

Vrijblijvend een praatje slaan met een van onze vakmensen?

Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Onze deskundigen in interieurbouw helpen u graag verder met al uw vragen.