AS Adventure

Een vaste waarde in het straatbeeld

De winkels van A.S. Adventure zijn het voorbije decennium uitgegroeid tot een vaste waarde in het straatbeeld. De Belgische outdoor en lifestyle-keten is met ruim 50 winkels marktleider in België, Nederland en Groot-Brittannië. Sinds 1995 helpt A.S. Adventure haar klanten hun dromen verwezenlijken door hen het beste materiaal te bezorgen: van outdoor, wintersport, run en bike tot badmode, activewear en fashion. A.S. Adventure helpt haar klanten openstaan voor unieke ervaringen, zowel ver als dichtbij, op grote en kleine momenten. En dat is ook terug te vinden in de winkelbeleving, waar vanaf het begin de beleving van de klant centraal staat. Sinds 2009 werkt A.S. Adventure nauw samen met Groep Eerdekens voor het bouwen van hun succesvolle winkelconcept dat je vandaag in alle A.S. Adventure winkels vindt.

Korte contactlijnen waardoor een nauwe samenwerking mogelijk is

Julie Dreesen (Project designer): “Groep Eerdekens staat in voor het schrijnwerk in onze retailshops. Zowel voor de nieuwe winkels als voor aanpassingen aan bestaande shops. We werken zeer graag met Groep Eerdekens omdat zij een betrouwbare en flexibele partner zijn die bij ieder project creatief met ons meedenkt. Zij kennen het DNA van A.S. Adventure vanbinnen en vanbuiten en werken en denken steevast proactief mee. Je kan altijd op hen rekenen. We hebben korte contactlijnen waardoor een nauwe samenwerking mogelijk is en ze zeer snel kunnen schakelen. Dat is belangrijk in de retail business want als we nieuwe winkels openen, moet dat altijd in een recordtempo gebeuren. Dan heb je een partner nodig waarop je blindelings kan vertrouwen om dingen à la minute uit te voeren of aan te passen. En zo’n partner is GroepEerdekens.”

Erg te spreken over de samenwerking met Groep Eerdekens

Ook Jean-Louis Jacobs (Project manager) is erg te spreken over de samenwerking met Groep Eerdekens: “Groep Eerdekens is een betrouwbare partner waarmee je erg makkelijk contact legt. Vragen of eventuele problemen worden altijd zeer snel opgelost. Het feit dat de zaakvoerder nog zelf mee op de werven gaat en niet te beroerd is om op zijn knieën met een beitel dingen af te werken, spreekt voor het bedrijf. Dat wordt erg geapprecieerd door zowel zijn eigen mensen als door ons. Last but not least, zijn ze specialisten in hun vak die graag advies geven als daar nood aan is.”

Detail afbeeldingen

Klik op een miniatuurafbeelding om deze in detail te bekijken.

Hebben wij u kunnen inspireren met bovenstaande realisatie?