Bever – Bergen op Zoom

Innovatie in outdoor retail: revolutionaire meubels en klantbeleving

Innovatief meubilair voor de ultieme outdoor ervaring

Voor de Bever winkel in Bergen op Zoom heeft Groep Eerdekens een reeks vernieuwende meubelstukken ontwikkeld die de winkelervaring naar een hoger niveau tillen. Zo is er bijvoorbeeld het innovatieve ‘Backpack fit station’, specifiek ontworpen om klanten niet alleen te laten zien hoe ze hun uitrusting efficiënt kunnen inpakken, maar vooral om hen te helpen bij het kiezen van de juiste rugzak die past bij hun specifieke reisbehoeften.

Functionele ruimtes voor klanten en personeel

Naast het Backpack fit station introduceert Bever het ‘Buitenhuis’, een multifunctionele ruimte waar personeel besprekingen kan houden en klanten zowel een kopje koffie kunnen drinken als advies kunnen inwinnen voor hun geplande reizen. Het is ook een plek van rust waar klanten ervaringen kunnen uitwisselen en meer kunnen leren over verschillende reisbestemmingen. De vernieuwde schoenenwand, moderner en luchtiger ontworpen, zet de schoenen in de spotlight en wordt gecomplementeerd door een schoenentestbrug, waarmee klanten de schoenen direct kunnen uitproberen.

Beleving en advies op maat

De nieuwe meubels zijn specifiek ontworpen om de klantbeleving te verrijken en praktisch, op maat gemaakt advies te bieden. Door het klantenbezoek op te delen in drie stappen – meten, passen en ervaren – wordt een interactieve ervaring gecreëerd die inspeelt op de specifieke behoeften en wensen van de klant.

Deze realisatie bij Bever in Bergen op Zoom benadrukt de expertise van Groep Eerdekens in het creëren van op maat gemaakte meubelstukken die zowel de winkelbeleving verrijken als een praktisch nut dienen. Door innovatie te combineren met functionaliteit, speelt Groep Eerdekens in op de behoeften van de moderne avonturier.

De nieuwe meubels zijn een groot succes gebleken en dit succes heeft ertoe geleid dat ze verder worden uitgerold over zowel nieuwe als bestaande vestigingen van Bever.

Detail afbeeldingen

Klik op een miniatuurafbeelding om deze in detail te bekijken.

Hebben wij u kunnen inspireren met bovenstaande realisatie?