Bever Tilburg

Samen voor een buitengewone winkelervaring

Een wereld van avontuur en outdoorbeleving

Maak kennis met Bever, dé plek waar avonturiers en natuurliefhebbers samenkomen. Als specialist in outdoorproducten en -ervaringen biedt Bever een breed scala aan artikelen voor de moderne avonturier. Met trots bouwt Groep Eerdekens het interieur van Bever-winkels, van compacte city stores tot flagshipstores zoals The Mall Of The Netherlands. Met een oppervlakte variërend van 700m² tot 2000m², implementeren we verschillende formules die zijn afgestemd op de winkelcategorie. Onze expertise en advies dragen bij aan kostenefficiënte en effectieve oplossingen voor elk Bever-filiaal.

Beleving en duurzaamheid in het middelpunt

Bever streeft ernaar om de buitenbeleving naar de winkels te brengen en de winkelervaring voor consumenten te verrijken. Dit komt tot uiting in innovatieve concepten zoals ‘Care&Repair’ en ‘Buitenvriend’. Je kan de prototypes hiervan reeds ontdekken in The Mall Of The Netherlands en in Tilburg.

‘Care&Repair’ legt de focus op duurzaamheid door de levensduur van producten te verlengen. Denk hierbij aan onderhoud en reparatie van kledingstukken, waardoor ze langer meegaan en een tweede leven krijgen.

‘Buitenvriend’ biedt een rustige community corner waar klanten kunnen genieten van advies, reiservaringen kunnen delen en de beleving van de buitenwereld kunnen ervaren. Bij de LARGE-varianten van Bever-filialen wordt zelfs een ruimte van 6x8m toegewijd aan dit ervaringsconcept, waarbij winkelruimte wordt opgeofferd voor een onvergetelijke klantbeleving.

Samenwerking die uitblinkt in kwaliteit en authenticiteit

De samenwerking tussen Groep Eerdekens en Bever is gebaseerd op gedeelde waarden van kwaliteit, authenticiteit en duurzaamheid. We hebben gezorgd voor hoogwaardige materialen en vakmanschap in de realisatie van het Bever-interieur. Massief vurenhout, behandeld met watergedragen beitsen, draagt bij aan de warme en natuurlijke uitstraling van de winkels.

Fascha Verschoor, eindverantwoordelijke van het Visual & Merchandising team bij Bever, is erg tevreden over onze samenwerking: “Groep Eerdekens heeft een cruciale rol gespeeld bij het realiseren van onze unieke winkelinterieurs. Hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap heeft ervoor gezorgd dat we onze klanten een inspirerende winkelbeleving kunnen bieden.”

Detail afbeeldingen

Klik op een miniatuurafbeelding om deze in detail te bekijken.

Hebben wij u kunnen inspireren met bovenstaande realisatie?