Bever

Dé buitenwinkel van Nederland

“Projecten worden snel en volledig volgens afspraak gerealiseerd”

“Buiten begint bij Bever” luidt de slogan van deze Nederlandse retailketen van de A.S.Adventure groep. Bij Bever geldt: niemand is een binnenmens. Dus of je nou op zoek bent naar een warme en waterdichtje jas voor op de fiets of een avontuurlijke reis gaat maken, bij Bever helpen ze je graag. Het assortiment omvat alle producten die je nodig hebt om op een degelijke manier te wandelen, kamperen, bergbeklimmen, reizen, wintersporten en backpacken. Met ruim 40 winkels in Nederland is Bever een van dé grote Nederlandse spelers in dit segment.

Formule gericht op het inspireren van klanten

In de winkels wordt hard ingezet op beleving. De formule is gericht op het inspireren van klanten om naar ‘buiten’ te gaan. Bever (ver)bouwet 4-6 winkels per jaar en werkt hiervoor al ruim zeven jaar samen met Groep Eerdekens.

De samenwerking loopt al van in het begin zeer vlot

Anne-Rose Corbet (Projectmanager Property): “We kennen Groep Eerdekens via A.S. Adventure waarvoor ze ook al een hele tijd de winkelinrichtingen doen. De samenwerking loopt al van in het begin zeer vlot. De mensen van Groep Eerdekens staan altijd klaar om je verder te helpen. Een nieuw project realiseren ze snel en volledig volgens de gemaakte afspraken. Ze zijn ook zeer flexibel in hun dienstverlening. Als er op de werf iets fout gaat, hebben zij vaak al een goede oplossing paraat. Een andere grote troef is hun netheid. Tijdens de bouwperiode zijn er altijd meerdere bouwpartners aanwezig. Zij zijn het echter die er voor zorgen dat de werf steevast nestjes wordt opgeleverd.”

Detail afbeeldingen

Klik op een miniatuurafbeelding om deze in detail te bekijken.

Hebben wij u kunnen inspireren met bovenstaande realisatie?

Scroll naar top