Cool Factory

Bridging Brands with People

Een Cool Factory voor Creative Cooling Group

Creative Cooling Group, dat geruggensteund wordt door Heylen Group, is gespecialiseerd in de productie en verdeling van gepersonaliseerde displaykoelers, aircosystemen, warmtepompen, koud watermachines, smart fridgjes en meer.

Het nieuwe gebouw van Creative Cooling Group, dat sinds het begin de naam Cool Factory draagt, heeft onlangs haar deuren geopend. Het is opgetrokken pal tegen oude opgewaardeerde legerloodsen (ooit een Brits militair kamp). In samenspraak met het architectenbureau Wastiau & Co en de projectontwikkelaar Heylen Warehouses hebben ze ervoor gekozen om de reeds bestaande constructie een tweede leven in te blazen. Hier konden wij alleen maar naar opkijken. Zowel bij Creative Cooling Group als bij Groep Eerdekens maakt duurzaamheid een onderdeel uit van ons DNA.

Vergaderen in een sauna of Ice Age decor

“Tegenwoordig is beleving op de winkelvloer bij onze klanten erg belangrijk. Groep Eerdekens was voor ons de ideale partner om mee te denken en ons interieur de nodige uitstraling te geven die wij in gedachten hadden” zegt CEO Sven Danneels, “Wij willen aan onze klanten laten zien dat ze bij ons niet gewoon de standaardoplossingen vinden om iets koel te presenteren maar dat wij door creativiteit net iets verder gaan en zij meer kunnen opvallen in de retail.”

In de Cool Factory ontvangen ze hun klanten in een vergaderzaal met een Ice Age decor (koude) of in een vergaderzaal die ingericht is als sauna (warmte). De bedoeling is om de klanten te laten voelen dat creativiteit geen loze belofte is maar dagelijkse kost.

Een strak budget en een nog strakkere planning

Wat zijn we fier op ons team wanneer we volgende woorden krijgen toegestuurd van CEO Sven Danneels:

“Wij zochten een partner die aan onze hoge kwaliteitseisen kon voldoen en dit binnen een strak budget en nog strakkere planning. Groep Eerdekens heeft alle checkboxes voor ons aangevinkt en was een (h)echte partner die ons uitstekend heeft begeleid gedurende heel het traject, van eerste concepten tot finale oplevering en dit perfect binnen de vooropgestelde timings en budgetten. Het familiale karakter en de persoonlijke aanpak van Groep Eerdekens heeft ervoor gezorgd dat we ook voor onze op maat gemaakte cooler-projecten met hen in zee zijn gegaan. Een samenwerking die dus verder blijft groeien!”

© Foto’s door …

Detail afbeeldingen

Klik op een miniatuurafbeelding om deze in detail te bekijken.

Hebben wij u kunnen inspireren met bovenstaande realisatie?