Familie Breemans

Een uniek keuken- en badkamerproject

Innovatief maatwerk in de keuken

Voor Familie Breemans hebben we een keukenproject gerealiseerd dat haar visie op maatwerk perfect belichaamt. Deze bijzondere keuken combineert een modern-landelijke stijl met innovatieve elementen, zoals een zwevend tablet zonder zichtbare steunen, wat het een unieke touch geeft. Het keramisch werkblad met zwart kader, dat overgaat in de greeploze lijstjes van het kookeiland, onderstrepen onze toewijding aan zowel esthetiek als functionaliteit. Door de vaatwasser op een ergonomische hoogte te plaatsen en zowel de koelkast als de diepvriezer uit te rusten met een systeem voor het elektrisch openen van de greeploze fronten, tonen we hoe doordacht design de gebruiksvriendelijkheid in de keuken kan verhogen.

Een harmonieus badkamerontwerp

Het badkamermeubel is ontworpen met dezelfde aandacht voor detail en continuïteit, waarbij hetzelfde keramische materiaal als in de keuken is gebruikt. Dit zorgt voor een vloeiende overgang tussen de ruimtes. De integratie van een spatwand draagt bij aan de elegante en gestroomlijnde look, waarbij functionaliteit hand in hand gaat met design.

Samenwerking en aandacht voor detail

Dit project weerspiegelt onze benadering om nauw samen te werken met onze klanten, hun unieke wensen te begrijpen en deze met vakmanschap tot leven te brengen. We streven ernaar om elke ruimte niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk te maken, afgestemd op de individuele behoeften van onze klanten.

Detail afbeeldingen

Klik op een miniatuurafbeelding om deze in detail te bekijken.

Hebben wij u kunnen inspireren met bovenstaande realisatie?