Heylen Group

Empowering Ambition, Driving Global Success

Duurzame investeringen en high-end afwerking

Heylen Group is een Belgische industriële holding die ambitieuze bedrijven wereldwijd ondersteunt met een ondernemersgeest, sterk management en financiële middelen. Ze streven naar duurzame investeringen, innovatie en groei. Samen met hun partners creëren ze een positieve impact en streven ze naar een betere wereld. Voor hun hoofdkantoor in FRAME21 kregen we de uitdaging om vergaderzalen en de koffiecorner van een high-end afwerking te voorzien.

Een verfijnde uitstraling met oog voor detail

Heylen Group had een duidelijke wens: een verfijnde uitstraling met oog voor detail en hoogwaardige afwerking. Architect Nicolaas Geenen van 7Seconds heeft met zijn expertise het design en concept ontwikkeld. Een van de bijzondere kenmerken van het project was de naadloze integratie van de deuren naar de vergaderzalen, met een subtiel en verfijnd fineerwerk. Dit resulteerde in een harmonieuze en luxueuze uitstraling die perfect aansloot bij de hoge kwaliteitsstandaard van Heylen Group.

Vakmanschap en hoogwaardige materialen

Onze interieur-tak bij Groep Eerdekens heeft met veel toewijding en vakmanschap aan dit project gewerkt. We hebben in overleg met de architect gekozen voor hoogwaardige materialen, zoals keramische steen met goud getinte adering, om een natuurlijke en elegante sfeer te creëren. Daarnaast zijn draaischuifdeuren gebruikt om de ongebruikte koffiecorners en frigo’s op een strakke manier weg te werken, waardoor het geheel een gestroomlijnde uitstraling kreeg.

Detail afbeeldingen

Klik op een miniatuurafbeelding om deze in detail te bekijken.

Hebben wij u kunnen inspireren met bovenstaande realisatie?