JEC De Krone

Een plek waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ervaring kunnen opdoen.

Iedereen wil deel uitmaken van de maatschappij

Bij Groep Eerdekens zijn we heel trots op onze samenwerking met job-ervaringscentrum De Krone in Duffel. JEC De Krone biedt mensen met Autisme de mogelijkheid om job-ervaring op te doen in een gewone werkomgeving met ondersteuning van deskundige begeleiders.

Er wordt voor iedereen een programma op maat uitgewerkt met een duidelijke structuur. De jobinhoud en routines worden duidelijk gemaakt d.m.v. schema’s, mondelinge begeleiding en indien nodig pictogrammen. Er is eveneens aandacht voor sociale vaardigheden omdat deze belangrijk zijn om in team te kunnen werken.

Combinatie interieur en elektriciteit

In de zoektocht naar een betaalbare maar toch kwaliteitsvolle partner kwam JEC De Krone via-via bij Groep Eerdekens terecht. Voor deze opdracht hebben we de krachten gebundeld met onze interieurafdeling (L&E Construct) en elektriciteitsafdeling (ESE).

Zo heeft Groep Eerdekens gezorgd voor de afbraak van de bestaande toog, nieuwe bekabeling (data en stopcontacten), nieuwe verlichting, leveren en plaatsen van de nieuwe toog, koffiemeubel en zitbank. De afwerking bevat onder andere massief vurenhout, stalen kaderwerk en zwart lederen zitkussens.

Time is money

Verbouwingen voor een horecazaak zijn nooit evident. Des te langer de zaak gesloten blijft, des te meer geld er verloren gaat. Time is money! Daarom heeft onze interieur- en elektriciteitsafdeling deze klus op amper 3 dagen geklaard. Beide partijen hebben van maandag 14/11 tot en met donderdagmiddag 17/11 samengewerkt zodat JEC De Krone op donderdagavond terug kon openen.

“Vanaf het eerste contact verliep alles zeer correct en werd er rekening gehouden met onze inbreng en de vooropgestelde deadlines. De goede en snelle opvolging van Katleen gaf ons de vrijheid om het project los te laten en te focussen op onze dagdagelijkse werking. We zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking met Groep Eerdekens!” aldus Noël van den Broeck, afgevaardigd bestuurder van JEC De Krone.

Detail afbeeldingen

Klik op een miniatuurafbeelding om deze in detail te bekijken.

Hebben wij u kunnen inspireren met bovenstaande realisatie?

Scroll naar top