Juntoo

Je bent wie je bent, dus hier geen compromissen

De missie van Juntoo is eenvoudig: van elke thuis een plaats maken waar je tijd vindt voor jezelf. Een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn, lekker alleen of gezellig samen met wie je ook graag bij je hebt. Romantisch of ondeugend. Uitbundig of rustig. Bij Juntoo vind je alles om jouw persoonlijkheid uit te drukken. Met een modulair, uniek assortiment meubelen naar jouw smaak en stijl. Kortom, je kunt je meubelen helemaal naar je hand zetten, want je kiest zelf de afwerking en de samenstelling. Je bent wie je bent, dus hier geen compromissen.

Duurzaam, kwaliteitsvol en met respect voor de werkomstandigheden

Juntoo ontwerpt haar meubelen volledig zelf in België en heeft rechtstreeks contact met producenten in Europa en Azië. Dat heeft alleen maar voordelen. Zo drukken ze de kosten en kunnen ze het hele jaar door verbazen met straffe acties.

Zo weet men zeker dat alle meubelen op een duurzame manier zijn vervaardigd met kwaliteitsvolle materialen én met respect voor de werkomstandigheden. Bij Groep Eerdekens dragen we deze waarden en normen hoog in het vaandel. Een perfecte match voor een vruchtbare samenwerking!

Juntoo koos ervoor om met Groep Eerdekens samen te werken omdat ze vooral op zoek waren naar een volwaardige en complete partner. Geen aannemer, maar een partner welke in de verschillende facetten van het bouwproces kan ontzorgen, meedenkt, retail begrijpt, enzovoort. Groep Eerdekens heeft Juntoo dan ook volledig ontzorgt op vlak van winkelmeubilair en het complete pakket van elektriciteitswerken.

Mens, milieu en economie in evenwicht met elkaar

Bij Juntoo zetten we meer en meer in op duurzaamheid omdat we overtuigd zijn dat we als organisatie mee het verschil kunnen maken en ervoor kunnen zorgen dat mens, milieu en economie meer met elkaar in evenwicht zijn. De winkelinrichting dient dezelfde waarden en normen uit te stralen. Met andere woorden kwaliteitsvolle, hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke materialen.

Martine Boelaert, Facility Manager van Juntoo, in het kort over de samenwerking met Groep Eerdekens: “Net zoals jullie baseline aangeeft, ‘Totaal interieurconcepten met de focus op flexibiliteit en een persoonlijke aanpak’, bieden jullie een complete ontzorging met competente medewerkers. De projecten worden bovendien opgevolgd door zeer goede en duidelijke communicatie.”

Detail afbeeldingen

Klik op een miniatuurafbeelding om deze in detail te bekijken.

Hebben wij u kunnen inspireren met bovenstaande realisatie?

Scroll naar top