Kenens Plantenkwekerij

Groene toekomst: nieuwbouw transformeert plantenkwekerij

Een nieuw begin voor groei

Kenens Plantenkwekerij in Bree heeft voor een frisse start gekozen met een geheel nieuwe bouw, die gericht is op zowel uitbreiding als voorbereiding voor toekomstige groei. In een vruchtbare samenwerking met een Binnenhuisarchitect Donny Verheyen heeft Groep Eerdekens de verantwoordelijkheid genomen voor de inrichting van de kantoren, met een nadrukkelijke focus op maatwerk meubilair en glaswanden. Het doel was om een ruimtelijke, tijdloze en professionele uitstraling te creëren die past bij de ambitie en het karakter van Kenens Plantenkwekerij.

Functioneel ontwerp met een warme uitstraling

Bij de inrichting van het nieuwe kantoor heeft Groep Eerdekens een onthaalruimte, meerdere kantoren, een vergaderzaal en een keukentje onder handen genomen. Elk element is zorgvuldig ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar ook een uitnodigende en warme sfeer te bieden aan zowel de medewerkers als de bezoekers. Het gebruik van glaswanden draagt bij aan een open en luchtig gevoel, terwijl het maatwerk meubilair de ruimte een unieke en persoonlijke touch geeft.

Een toekomstgerichte aanpak

Dit project bij Kenens Plantenkwekerij illustreert onze expertise in het leveren van professionele kantoorinrichtingen die esthetiek en functionaliteit harmonieus combineren. Groep Eerdekens is trots om bij te dragen aan een omgeving waarin zowel het bedrijf als haar planten kunnen floreren.

Detail afbeeldingen

Klik op een miniatuurafbeelding om deze in detail te bekijken.

Hebben wij u kunnen inspireren met bovenstaande realisatie?