MOJO

Retail Designers

Retail en hospitality concepten

Al ettelijke Jaren werkt Groep Eerdekens samen met Mojo Retail Designers. Mojo creëert retail & hospitality concepten waar merken en shoppers op de meest directe en tastbare manier met elkaar in contact komen. Door hun jarenlange ervaring en getalenteerde team levert Mojo al haar creatieve en effectieve retailconcepten steeds op tijd en binnen budget.

De sterke en duurzame samenwerking tussen Mojo en Groep Eerdekens wordt gekenmerkt door goede concepten die bezoekers aantrekken, shoppers verbinden met merken in een lange termijn relatie, omzet genereren en kostenefficiënt zijn. Mojo fungeert als full service partner om uw conceptontwikkeling van advies tot productie en implementatie te ondersteunen.

Een flexibele en betrouwbare partner

Bij Groep Eerdekens zijn we heel fier op een getuigenis als deze van Pascal Libyn, managing partner van Mojo: “Voor ons is het ontzettend belangrijk te kunnen rekenen op partners die de gemaakte afspraken perfect nakomen, waarvoor een deadline ook een echte deadline is en waarmee in een open communicatie samen naar oplossingen kan gezocht worden.

Het spreekt voor zich dat er pas een mooi werk kan opgeleverd worden als van bij het begin rekening gehouden wordt met alle wensen en vereisten, als de nodige flexibiliteit aan de dag gelegd wordt en niet enkel de bouwwerf maar ook de productiefaciliteiten perfect net gehouden worden. Al deze elementen vinden we terug in de samenwerking met Groep Eerdekens waardoor we reeds jarenlang een uitstekende relatie hebben.”

Een warm gevoel bij Aveve

Het nieuwe concept voor de Aveve tuincentra is één van de referentieprojecten van de vruchtbare samenwerking tussen Mojo en Groep Eerdekens. Het concept zet ervaring en koopadviezen in de kijker, niet alleen op het centrale inspiratieplein maar letterlijk in de hele winkel. De lay-out van de winkel is zo ontworpen dat de shoppers de winkel in worden getrokken om de verschillende ruimtes en koopadviezen te kunnen ontdekken.

Grote visuals worden gecombineerd met een subtiele tekst, duidelijke pictogrammen en eenvoudige bewoordingen bieden een zeer gemakkelijke navigatie en de gekozen kleuren ondersteunen het warme gevoel. Gezien de link met de natuur zijn natuurlijke houtsoorten en afwerkingen gebruikt voor het meubilair, ondersteund door donkergrijze metaallijsten om een ontspannen sfeer te creëren.

Detail afbeeldingen

Klik op een miniatuurafbeelding om deze in detail te bekijken.

Hebben wij u kunnen inspireren met bovenstaande realisatie?

Scroll naar top