Officenter

Het kantoor van de toekomst

De visie van Officenter

Officenter is de tweede grootste businesscentergroep in België met bijna 50.000m² kantoren. Het bedrijf biedt vaste kantoren, flexkantoren en vergaderzalen aan op 14 locaties en heeft als enige focus klantentevredenheid. Bij Officenter staat de klant dus centraal en wordt er alles aan gedaan om hen te voorzien van innovatieve en duurzame kantoorruimtes die aan al hun behoeften voldoen.

Een tweede leven voor oude kantoorgebouwen

Bij Officenter is het renoveren van oude kantoorgebouwen een belangrijk deel van hun visie op duurzaamheid. Het omzetten van verouderde gebouwen naar hippe en moderne werkplaatsen zorgt voor 40% minder CO2-uitstoot dan nieuwbouw. Bij Groep Eerdekens geloven we sterk in duurzaamheid en zijn we er trots op dat we hierin kunnen samenwerken met Officenter. Het is een gedeelde waarde die ons bindt en die we graag uitdragen in onze projecten.

Een hechte en waardevolle samenwerking

Officenter kiest al meer dan 12 jaar voor Groep Eerdekens. Volgens Christa Jouck, Algemeen Directeur van Officenter, is deze samenwerking gebaseerd op flexibiliteit en service. Bij Groep Eerdekens begrijpen ze het belang van deze waarden voor Officenter en hun klanten. “Samen hebben wij nog nooit een deadline niet gehaald, ook al zijn we er ons van bewust dat we soms het onmogelijke vragen”, zegt Jouck. De langdurige samenwerking en het vermogen om aan de behoeften van Officenter te voldoen, hebben van Groep Eerdekens een waardevolle partner gemaakt voor hun groeitraject.

Detail afbeeldingen

Klik op een miniatuurafbeelding om deze in detail te bekijken.

Hebben wij u kunnen inspireren met bovenstaande realisatie?

Scroll naar top