Relighting: DHL, Cordeel en Veritas

De relighting revolutie

Een nieuw tijdperk voor relighting

Voor de relighting van prominente bedrijven zoals DHL, Cordeel en Veritas heeft ESE, de elektriciteitsafdeling van Groep Eerdekens, het voorrecht gehad om een bijdrage te leveren aan een reeks indrukwekkende projecten.

In de huidige zakelijke wereld is relighting veel meer dan een esthetische upgrade: het is een beslissende stap naar duurzaamheid en technologische vooruitgang. Een voorbeeld hiervan is Cordeel in Hoeselt. Door hun vestiging volledig te vernieuwen en uit te rusten met bewegingssensoren, tonen ze aan dat ze voorop lopen op het gebied van energiebesparing en technologische innovatie. Naast de binnenshuis upgrades, heeft ook de buitenverlichting een verfrissende facelift gekregen.

De grote sprong voorwaarts

DHL, een wereldwijde logistieke gigant, heeft voor hun vestigingen in Wevelgem, Antwerpen, Ternat, Awans en Opglabbeek een duidelijk statement gemaakt door te kiezen voor relighting. Dankzij de combinatie van daglichtsturing en bewegingssensoren worden energiebesparingen gemaximaliseerd en het werkcomfort voor hun medewerkers verhoogd.

Veritas, een iconische naam in de Belgische retail, ging de uitdaging aan om de verlichting van maar liefst 112 van hun vestigingen te vernieuwen, en dat in een indrukwekkend tijdsbestek van slechts drie maanden. Een opmerkelijke prestatie, gezien er elke dag in twee vestigingen werd gewerkt, altijd na sluitingstijd. Dit toont aan dat duurzame transformatie hand in hand kan gaan met minimale verstoring van de bedrijfsvoering.

Bijdrage aan een stralende toekomst

De samenwerking tussen deze prominente bedrijven en Groep Eerdekens getuigt van een gedeelde visie op een duurzamere toekomst. Het gaat niet alleen om energiebesparing, maar ook om een verantwoorde benadering van ondernemerschap. Bij Groep Eerdekens zijn we vastberaden om deze visie samen met onze partners te realiseren.

Detail afbeeldingen

Klik op een miniatuurafbeelding om deze in detail te bekijken.

Hebben wij u kunnen inspireren met bovenstaande realisatie?

Scroll naar top