Sissy Boy Wijnegem

Groep Eerdekens realiseert stijlvolle afbouw

Een meesterwerk in afbouw en design

Voor de nieuwe vestiging van Sissy Boy in Wijnegem heeft Groep Eerdekens de volledige afbouw op zich genomen, een project dat meer dan 1000m² beslaat. Dit is niet de eerste keer dat Groep Eerdekens deze eer heeft; eerder hebben zij al voor verschillende andere Sissy Boy winkels vergelijkbare projecten succesvol uitgevoerd. Kenmerkend voor deze realisatie is de verfijnde afwerking van alle wanden met stijlvolle wandbekledingen en lambrisering, die een elegante en warme sfeer creëren passend bij het unieke karakter van het merk.

Sissy Boy: een merk met verhaal en stijl

Sissy-Boy, een merk met Nederlandse roots en een mondiale uitstraling, vertegenwoordigt een levenshouding waarin mode naadloos samenvloeit met lifestyle, interieur, en persoonlijke verzorging. De werkzaamheden van Groep Eerdekens in Wijnegem weerspiegelen deze filosofie door een omgeving te realiseren die niet alleen functioneel is, maar ook inspireert en de zintuigen prikkelt.

Leven ontworpen met Sissy-Boy

Met het credo “Life designed with Sissy-Boy” in gedachten, heeft Groep Eerdekens een ruimte gecreëerd die de essentie van het merk belichaamt. Dit project in Wijnegem staat symbool voor de succesvolle samenwerking tussen Groep Eerdekens en Sissy Boy, en zet de toon voor toekomstige projecten die mode, interieur en lifestyle op een unieke wijze samenbrengen.

Detail afbeeldingen

Klik op een miniatuurafbeelding om deze in detail te bekijken.

Hebben wij u kunnen inspireren met bovenstaande realisatie?