SoLow

... maakt alles leuker!

De ultieme winkelervaring bij SoLow

SoLow maakt alles leuker! Stap binnen in de leukste winkel bij jou in de buurt, waar je altijd een actueel assortiment vindt met verrassende feestartikelen en hebbedingetjes. Met trots hebben we als Groep Eerdekens samengewerkt met SoLow om hun unieke retailconcept tot leven te brengen. In de levendige steden van Enschede, Almelo, Brugge, Roeselare, Leuven, Roermond, Amsterdam (2 winkels) en Alkmaar hebben we de winkelervaring van SoLow tot nog toe mogelijk gemaakt.

De perfecte winkelinrichting voor SoLow

Onze uitgevoerde werken omvatten onder andere afbraakwerken, afbouw, schilderwerken en de volledige inrichting van de winkel en sociale ruimtes. Met onze expertise en toewijding kunnen we voldoen aan de specifieke eisen van SoLow.

Het doel is om de verbouwingstijd tot een minimum te beperken, zodat we snel kunnen schakelen en efficiënt kunnen werken. We streven ernaar om de complete verbouwing, van sloop tot een opgeleverde en gepoetste winkel, te realiseren binnen een strakke deadline van 3,5 weken. Dit realiseren we niet alleen met behulp van modulaire systemen, maar ook dankzij onze bedrijfscultuur waarin we geen uitdaging uit de weg gaan om de deadline te halen. Bij Groep Eerdekens gaan we altijd tot het uiterste om onze beloftes waar te maken.

Samenwerken voor het beste resultaat

De samenwerking tussen Groep Eerdekens en SoLow is gebaseerd op vakmanschap, toewijding en flexibiliteit. Teus Van Hoek, Hoofd Bouwbureau bij SoLow, benadrukt het succes van de samenwerking: “Het realiseren van winkelprojecten binnen zeer korte termijnen is een grote uitdaging waar Groep Eerdekens keer op keer in slaagt. Door consequent hun beloftes na te komen, hebben we Groep Eerdekens meerdere verbouwingsprojecten kunnen toevertrouwen.”

Als Groep Eerdekens zijn we trots op ons succesvolle partnerschap met SoLow en kijken we vol enthousiasme naar de toekomst. Bij elke feestelijke opening van een nieuwe winkel zijn we aanwezig, samen met de bouwpartners, om het resultaat te vieren. Deze traditie is voor ons van groot belang en benadrukt het belang van betrokkenheid en partnerschap in ons werk.

Detail afbeeldingen

Klik op een miniatuurafbeelding om deze in detail te bekijken.

Hebben wij u kunnen inspireren met bovenstaande realisatie?