X2O Bree

Gaat voor méér

De badkamer van je dromen

X2O bouwt de badkamer van je dromen. Ze maken er hun missie van om méér te genieten van een verfrissend of ontspannend moment in je badkamer.

In de showrooms van X2O, nu ook onder meer in Bree, is er in het ruime assortiment voor ieder wat wils. Zowel qua smaak, qua merken als qua budget is er een wijde range van keuzes die je kan mixen en matchen naar jouw wens. Net zoals Groep Eerdekens streven ze bij X2O naar service, kwaliteit en expertise. Je zal altijd optimaal geholpen worden wanneer je één van hun showrooms binnenstapt. Die kan je overigens gemakkelijk terugvinden met hun 28 locaties in België en 17 in Nederland.

Een showroom om U tegen te zeggen

X2O plaatst showrooms vol badkamerdromen in gans België, Nederland en Duitsland. Wanneer ze zo’n showroom neerzetten, gaan ze in een zo kort mogelijke periode van een casco pand naar een showroom om U tegen te zeggen. Ze rekenen bij dit proces op betrouwbare partners die snelheid en precisie kunnen combineren met vakmanschap. Groep Eerdekens is één van deze partners. Wat begon met het ESE-team, leidde tot een nieuwe samenwerking met ook het L&E-team. Vandaag de dag nemen we zowel de elektriciteitswerken als het interieur onder onze hoede voor de nieuwe showrooms van X2O. Je kan dus zeggen dat we mee bouwen aan al die badkamerdromen.

X2O Bree werd een pareltje

Omdat X2O reeds jarenlang een zeer goede band heeft met het ESE team, kregen ze op die manier kennis van het L&E team. Voor de opbouw van de showroom in Bree werden beide teams ingeschakeld. Om de volgende woorden te ontvangen achteraf, is een eer: “We zagen aan Dries en zijn team dat zij met passie in hun vak staan en uitermate geschikt zouden zijn om actief mee te bouwen aan onze showrooms. Ze deden dit met glans en X2O Bree werd een pareltje! Het project werd perfect binnen de voorziene planning gerealiseerd en de samenwerking tussen Groep Eerdekens en de overige bouwpartners verliep vlekkeloos. Sinds de opbouw van X2O Bree bouwde Groep Eerdekens mee aan nog eens twee X2O Showrooms. Het bewijs van het vertrouwen dat in Bree werd bevestigd.”

Detail afbeeldingen

Klik op een miniatuurafbeelding om deze in detail te bekijken.

Hebben wij u kunnen inspireren met bovenstaande realisatie?

Scroll naar top