Xenos

De bijzondere winkelervaring die gezellig anders is

Welkom bij Xenos Utrecht in Hoog Catharijne!

Xenos Utrecht in Hoog Catharijne, een van de grootste winkelcentra in Nederland, heeft een totaalvernieuwing ondergaan. Deze uitdagende opdracht omvatte de herinrichting van de Xenos-vestiging en de implementatie van het Drinks to go-concept.

Bij Xenos, met ruim 150 vestigingen in België en Nederland, vind je verrassende en voordelige producten voor een gezellig thuis. Ontdek de unieke mix van food en non-food items voor knusse momenten, binnen én buiten. Ontdek de wereld van Xenos en creëer een warme en sfeervolle omgeving waar je je echt thuis voelt.

Een vernieuwd winkelconcept met hoogwaardige afwerking

Groep Eerdekens heeft met vakmanschap en toewijding gewerkt aan de afbouw van de winkelruimtes en het plaatsen van de winkelinrichting. Een opvallend onderdeel van het project is het Drinks to go-concept op de benedenverdieping, waar een gezellige balie is gecreëerd voor het bereiden van koffie, bubble tea en andere drankjes.

Duurzame en hoogwaardige materialen zijn gebruikt om een warme en uitnodigende sfeer te creëren. Het gebruik van fins vuren, bamboo en solid surface materialen draagt bij aan de kwaliteit en uitstraling van zowel het Drinks to go-concept als de rest van de winkel. Een bijzondere toevoeging is de gezellige chill corner onder de roltrappen, inclusief een verborgen opslagruimte met een naadloos ingebouwde en verborgen deur in bamboo.

Een succesvolle samenwerking

De samenwerking met Xenos en Den Dekker Project Management, een specialist in bouwbegeleiding o.a. retail- en winkelorganisaties, was wederom een succes. Groep Eerdekens heeft voldaan aan de strikte planningen en uitdagingen die gepaard gaan met werken in een winkelcentrum. Xenos Utrecht in Hoog Catharijne straalt nu een vernieuwde en hoogwaardige uitstraling uit, waar klanten kunnen genieten van een unieke winkelervaring.

Detail afbeeldingen

Klik op een miniatuurafbeelding om deze in detail te bekijken.

Hebben wij u kunnen inspireren met bovenstaande realisatie?

Scroll naar top