YAYA

Brand of quality goods

Met passie voor retail

Een passie voor retail en creatief bezig zijn, een positieve sfeer en een gezonde dosis humor zijn de kernelementen die YAYA bij zijn start in 1992 vooropstelde. De wereld rondreizen en het ontdekken en verzamelen van de schatten van deze wereld inspireert YAYA om nieuwe collecties te creëren. Liefde, gelach en ontelbare koppen koffie laten YAYA elke dag opnieuw draaien. Wat de retailer aanbied is een mix van authentieke items, zowel vrouwelijk en gevat als nonchalant met een vrouwelijk kantje.

Oost, west, thuis best

Oost west, thuis best. YAYA is geen persoon of een leeftijd, het is ook niet zomaar een jas die er goed uitziet. Het is een manier van leven. En hoewel we genieten van reizen en de wereld ontdekken, er is geen betere plek dan thuis. Daarom gelooft YAYA dat kledingitems perfect gecombineerd kunnen worden met lifestyleproducten.

Vertrouwen in bouwen

Sinds 2016 bouwt Groep Eerdekens mee aan het succes van de YAYA formule. De snelle expansie van deze mode- en lifestyle keten vraagt om een toegewijd team van winkelbouwers. Onze jarenlange expertise in de retail is een van onze sterkste troeven en geeft YAYA het vertrouwen dat hun project in handen van de juiste partner ligt.

Detail afbeeldingen

Klik op een miniatuurafbeelding om deze in detail te bekijken.

Hebben wij u kunnen inspireren met bovenstaande realisatie?