ZaakZijfersEnzo

Unieke kantoorrenovatie: maatwerk meubilair en design innovatie

Maatwerk voor een professionele uitstraling

Groep Eerdekens heeft het privilege gehad het thuiskantoor van boekhouderkantoor ZaakZijfersEnzo in Bree te renoveren, met een focus op maatwerkmeubilair dat functionaliteit en esthetiek naadloos integreert. Het ontwerp, gerealiseerd in samenwerking met L-INT interieur architectuur, streeft naar het creëren van een uitnodigende en professionele werkruimte die een warm gevoel uitstraalt door het gebruik van natuurlijke materialen.

Natuurlijke warmte en ronde vormen

De gekozen benadering benadrukt eikenfineer met zachte, ronde vormen, waardoor een serene en gastvrije atmosfeer ontstaat. Dit ontwerp zorgt ervoor dat het thuiskantoor van ZaakZijfersEnzo niet alleen een plek van productiviteit is, maar ook een omgeving waar welzijn en een warm gevoel overheersen.

Een persoonlijke toets met originele details

Een bijzonder element in het ontwerp zijn de kastgrepen, die op verzoek van de klant kruislings zijn geplaatst voor een unieke en originele toets. Dit detail voegt een kenmerkende flair toe aan de grote kasten, waardoor het project van ZaakZijfersEnzo zich onderscheidt met een persoonlijke en innovatieve uitstraling.

Deze renovatie vertegenwoordigt een geslaagde synergie tussen Groep Eerdekens, L-INT interieur architectuur en de klant, waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen om een functionele en visueel aantrekkelijke werkplek te creëren.

Detail afbeeldingen

Klik op een miniatuurafbeelding om deze in detail te bekijken.

Hebben wij u kunnen inspireren met bovenstaande realisatie?